Hvem er jeg?

Her holder jeg til

Jeg heter Solveig Zetterstrøm og synes det er råartig med hundetrening. Min første hund, en Schapendoes som het Frøya, var hun jeg startet å trene med. Jeg har alltid hatt et stort behov for å utvikle meg, og det har jeg virkelig hatt muligheten til gjennom denne sporten. Jeg startet å trene rally, og ikke lenge etter stod jeg på toppen av pallen på mitt første rallystevne i 2005. Jeg fikk etterhvert muligheten til å være hjelpeinstruktør på rallykurs, og i 2007, 17 år gammel, var jeg ferdigutdannet dommer i sporten. På denne tiden var ikke sporten så stor ettersom den var rimelig ny i Norge. Men jeg fikk muligheten til å reise rundt å dømme stevner, og fikk også tid til å konkurrere selv både i rallylydighet og i lydighet.

Siden dette har jeg utdannet meg til instruktør (NKK trinn 1 og rallylydighetsinstruktør), holdt mange kurs, og deltatt på mange kurs. Det er virkelig gøy å drive med en sport som man aldri blir ferdigutlært! De siste årene har jeg vært en av de som har hatt ansvar for dommerutdanningen til elevkullet 2014 og elevkullet 2017. Jeg har også sittet i regelverksgruppa de siste to revideringene av regelverket. Det er utrolig lærerikt og inspirerende.

Nå har jeg to hunder som jeg fikk da de var voksne. Den ene hunden er en Silky Terrier som heter Hebbe (7 år), og en Border Collie som heter Wri (5 år). Hebbe har fått opprykk til Elite i rallylydighet, så vi jobber nå med eliteøvelsene så vi blir klare for start etterhvert. Wri har gått i Elite en stund og har også oppnådd Championat i sporten.

I tillegg til å holde kurs og dømme stevner, har jeg også en del privattimer i hovedsak i rallylydighet. Bare å ta kontakt!

maps